Kontraktstillverkning

Under alla våra verksamma år har vi hunnit skaffa oss stor kunskap och många erfarenheter kring kontraktstillverkning. Vår styrka ligger i hantera små till mellanstora serier med många komponenter och korta ledtider där den tekniska nivån och toleranserna är tuffa. Vi utför allt från ax till limpa i egna verkstäder med maskinbearbetning till sluttestning.

Och genom att vi har hela kedjan från utveckling till service har vi mycket bra kompetens och kunskap om de produkter vi levererar. Vi kan därför med gott samvete säga att vi är en mycket bra partner i projekt för att förbättra produkter och sänka kostnaderna. Vi sköter all logistik, montage och testning av maskiner och moduler där du som uppdragsgivare äger underlaget. Vi hjälper er med kontraktstillverkning och är specialister på kartongresare och kartongförslutare!

Kartongresare för smartare produktion - Kontraktstillverkning 23
Kartongresare för smartare produktion - Kontraktstillverkning 16

Vad är kontraktstillverkning?

Att vi erbjuder kontraktstillverkning innebär att vi tillverkar och bearbetar produkter i uppdrag av våra kunder/andra företag. Kontraktstillverkning kan också kallas för legotillverkning. Vi besitter lång erfarenhet och bred kunskap inom kontraktstillverkning och erbjuder hög kvalitet på våra produkter.

Kontraktstillverkning kräver en avancerad teknik där rätt kompetens och erfarenhet är viktigt. Vi ansvarar för kontraktstillverkningen samtidigt som ni kan lägga tid och energi på erat expertisområde. 

Önskar ni en dialog kring kontraktstillverkning?

Benny Backheim
Marketing & Area Sales manager 

Tel: 040-46 25 45
Mobil: 0702-74 54 25
benny.backheim(at)lundgrenmachinery.se