Om oss

Det här är Lundgren Machinery

AB Lundgrens Mekaniska Verkstad bildades 1912 i Malmö. Då bestod tillverkningen av komponenter och maskiner, bland annat Malmös första sopmaskin tillverkades. 1982 gick flyttlasset till Hjärup där vi fortfarande finns kvar. IBS (Ingenjörs Byrån Schneider AB) förvärvas 1998.

Lundgren Machinery AB tillverkar förpackningsmaskiner och annan apparatur till främst livsmedel- och läkemedelsbranschen. Vi drivs av nytänkande och bygger våra lösningar på lång erfarenhet. Våra högteknologiska maskiner baserar sig på vår kompetens inom mekanik, pneumatik, automation och elektronik. Därför blir de också mycket användarvänliga, ergonomiskt riktiga, har lång livslängd och en hög driftsäkerhet. Egenskaper som bidrar till en mer kostnadseffektiv produktion för dig som kund. Vi hjälper till med kontraktstillverkning för små och stora projekt.
Läs mer om kontraktstillverkning!

Kontraktstillverkning 26

Kontraktstillverkning

Vi servar även andra branscher med maskiner genom komplett kontraktstillverkning. Du beställer – vi levererar

Har du en färdig produkt? Det kan vara en nyutvecklad produkt eller en produkt som funnits på marknaden en tid. I vilket fall som helst så kan vi erbjuda dig en effektiv produktion och ta hand om hela kedjan från beställning till leverans. Givetvis kan vi även delta i olika förbättringsprojekt för produkten i ett nära samarbete hjälper vi er att bli kostnadseffektiva. Vi hjälper er med kontraktstillverkning!