Förslutare

Det vanligaste är en top-förslutare med tejpdispenser vilken vi har i två olika utföranden. C12 d2 och C12 d3. C12 d2 är en enkel och flexibel kartongförslutare med automatisk invikning av sido- och kort flikar. Maskinen är byggd i rostfritt stål och aluminium och har en kompakt design. Det gör att den är ergonomisk, lättåtkomlig och kräver en minimal golvyta. Maskinen kan levereras i både höger- och vänsterutförande. Det krävs ingen tryckluft för att driva maskinen utan den ansluts enkelt med en stickkontakt till ett vägguttag.

C12 d3 Design 3 är en vidarutveckling och uppbyggd med ett modul tänk för att kunna skräddarsy maskinen efter kundens önskemål och krav. Denna version kan så klart försluta kartonger med tejp i topp- och botten men den kan även levereras för att försluta lådor med smältlim eller varför inte både ock! C12 d3 har ett solit rostfritt stativ där flexibilitet är ledordet.

Vi tillverkar även andra typer av förslutningsmaskiner eller lock påläggare, LC, FF, LFA och LA. LC, viker ner och försluter lock på en eller tre sidor med smältlim. FF, flikförslutare viker ner och limmar staplingsflikar på tråg efter att de blivit fyllda. LFA och LA, Lock påläggare som exempelvis lägger på ett friliggande lock på en låda som viks ner och limmas utanpå runtom. Applikationerna är många och bygger på en gemensam bas för att standardisera så mycket som möjligt.