Kartongförslutare

Det vanligaste typen av kartongförslutare är en top-förslutare med tejpdispenser

Det vanligaste typen av kartongförslutare är en top-förslutare med tejpdispenser vilken vi har i två olika utföranden. C12 d3 och C12 d4.

Kartongförslutare C12 d4

C12 d4 är en enkel och flexibel kartongförslutare med automatisk invikning av lång- och kortsideflikar. Denna kartongförslutare är byggd i rostfritt stål och aluminium och har en kompakt design. Det gör att den är ergonomisk, lättåtkomlig och kräver en minimal golvyta. Maskinen kan levereras i både höger- och vänsterutförande. Det krävs ingen tryckluft för att driva maskinen utan den ansluts enkelt med en stickkontakt till ett vägguttag.

Kartongförslutare C12 d3

C12 d3 Design 3 är en vidareutveckling och uppbyggd med ett modul tänk för att kunna skräddarsy maskinen efter kundens önskemål och krav. Denna versionen av kartongförslutare kan så klart försluta kartonger med tejp i topp- och botten men den kan även levereras för att försluta lådor med smältlim eller varför inte både ock! Kartongförslutare C12 d3 har ett solit rostfritt stativ där flexibilitet är ledordet.

Andra typer av förslutare

Vi tillverkar även andra typer av förslutningsmaskiner eller lockpåläggare:

  • LC - viker ner och försluter lock på en eller tre sidor med smältlim.
  • FF - flikförslutare viker ner och limmar staplingsflikar på tråg efter att de blivit fyllda.
  • LFA & LA - Lock-påläggare som exempelvis lägger på ett friliggande lock på en låda som viks ner och limmas utanpå runtom.

Applikationerna är många och bygger på en gemensam bas för att standardisera så mycket som möjligt.