Trågformare

Driftsäkerhet, den mest driftsäkra och kompakta maskinen på marknaden - Hjälp med kontraktstillverkning

Driftsäkerhet, den mest driftsäkra och kompakta maskinen på marknaden. 
Våra tråg formare hanterar både solidpapps- och well emballage. Med ett skräddarsytt verktyg formar vi ditt emballage till det du önskar. Den gedigna och välbeprövade stativkonstruktionen tillsammans med mångårig erfarenhet av verktygskonstruktion gör maskinen oerhört stabil och driftsäker. Dessutom är magasinet placerat baktill och kan lätt fyllas på även då maskinen är i drift.
Trågformarna är uppbyggda på ett modulsystem som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda er maskiner för olika storlekar av emballage och i utföranden som tvilling maskin eller ett pall magasin för automatisk matning av ark.
De tre basmodellerna TF12, 15 och 18 erbjuder er många olika utföranden för öppnatråg eller kartong med lock till trekansförstärkta hörn. Maskinen viker och limmar emballaget och det så är ett rakt eller till och med ett dubbelkoniskt emballage.
Kontakta oss och få mer information om våra unika lösningar som förenklar vardagen för dig!
 

En ergonomisk trågresare som plockar ark direkt från pall - Vi erbjuder hjälp med kontraktstillverkning

“En ergonomisk trågresare
som plockar ark direkt från pall.”

Maskinen reser, viker och försluter stansade wellpappark till tråg. Denna högteknologiska maskin är utrustad med ett pallmagasin med en pick and place portal och ett buffertmagasin. Arken plockas från pallen till buffertmagasinet varifrån de förs till verktyget. Detta innebär att pallbyte kan ske utan driftstopp. Dessutom skyddar ett genomsiktligt polykarbonat material hela maskinen och ger därmed insyn i maskinens arbetsförlopp på ett enkelt sätt.

Kontakta oss gärna om detta liknar ert behov!